ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η  Frujuicexport  Μον/πη  ΙΚΕ (FJE®)  είναι μία εταιρεία που ασχολείται με το εμπόριο, την συσκευασία φρούτων και την παραγωγή συμπυκνωμένου χυμού. Η FJE® έχει καθιερωθεί στον χώρο αυτό από το 2012 και έχει ήδη κερδίσει την ικανοποίηση των πελατών της.

Συγκεκριμένα η εταιρεία  παράγει τα παρακάτω προϊόντα:

  1. Συμπυκνωμένο χυμό (πορτοκάλι, λεμόνι, μανταρίνι)
  2. Αιθέρια έλαια
  3. Πούλπα
  4. Φλούδες για γλυκό (πορτοκάλι, λεμόνι).

τα οποία προμηθεύει στην Ελλάδα αλλά  και στο εξωτερικό με ιδιαίτερη απήχηση  στις παρακάτω χώρες:

– Ελβετία                         – Πολωνία

– Ιταλία                            – Ρουμανία

– Ουγγαρία                       – Σερβία

– Κόσοβο                          – Γερμανία

Με το εξειδικευμένο προσωπικό και τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στα παραπάνω προϊόντα.

Η εταιρεία FJE® βρίσκεται στο Σκαφιδάκι Αργολίδας. Ο Αργολικός κάμπος είναι ο μεγαλύτερος πορτοκαλεώνας στην Ελλάδα.

Εδώ, σε αυτόν τον προικισμένο από την φύση τόπο, η FJE® έχει επιλεγμένους παραγωγούς- προμηθευτές.

Το ταξίδι αρχίζει από το δέντρο. Όλα τα φρούτα (πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια) συλλέγονται ένα-ένα με το χέρι. Σε κάθε στάδιο, από την συγκομιδή, την μεταφορά στο χυμοποιείο και την διαλογή, μέχρι την τελική χυμοποίηση, εφαρμόζονται συνεχείς έλεγχοι με τα πιο αυστηρά κριτήρια διασφάλισης ποιότητας.

Οι ποιοτικοί έλεγχοι συνεχίζονται και κατά την επεξεργασία, παστερίωση, συμπύκνωση ώστε να διατηρούνται στο μέγιστο δυνατό πολύτιμα συστατικά όπως βιταμίνες και αρώματα.

Όλη η λειτουργία του εργοστασίου είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις Διεθνές προδιαγραφές που αφορούν την παραλαβή – παραγωγή και την αποθήκευση των προϊόντων μας και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης  ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 και HACCP.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η εταιρεία διαθέτει:

  • Αποθηκευτικούς χώρους παραλαβής της Α΄ ύλης ( πορτοκαλιών-λεμονιών-μανταρινιών)  χωρητικότητας  150 τόνων κατασκευασμένους με κατάλληλα υλικά για την ομαλή αποθήκευση και την τροφοδοσία του προϊόντος προς το στάδιο της επεξεργασίας.
  • Αποθηκευτικούς ψυκτικούς θαλάμους  χωρητικότητας 300 τόνων . Το προϊόν συντηρείται σε συνθήκες κατάψυξης στους -18 °C . Η θερμοκρασία ελέγχεται και καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες το 24ωρο .

Enter your keyword